Група волонтерів, які входять до Фонду «Мир і Ко» та ГО «Група Патріот», забезпечили трансляцію радіо «Армія FM» на тих частотах, де до цього був сигнал від радіо окупантів.

Все це відбулося у місті Щастя, що на Луганщині.

Один з ініціаторів цього проєкту Мирослав Гай, колишній боєць 1 резервного батальйону Нацгвардії, учасник російсько-української війни. Він відомий тим, що разом з десантником з 95 бригади Сергієм Шевчуком підняли 14 травня 2014 року на телевізійній вишці на Карачуні державний прапор України.

У серпні 2014 року створив і очолив благодійну некомерційну волонтерську організацію Фонд «Мир і Ко».

Мирослав Гай на відео все те, що відбулося:

«Ми перекрили радіо «Народна міліція ЛНР». В них більш потужний передавач, який давав сигнал на все Щастя аж до Сєверодонецька. Ми їхню радіостанцію перекрили. Ми змагаємося з їхнім передавачем, але наше обладнання повністю місто Щастя перекрило. На окуповану територію він не транслює, тому що ми змагаємося з їх більш потужним обладнанням, але місто Щастя ми від їхнього радіо відбили. На тій самій частоті, на якій вони транслювали – 91,9. Тепер тут лунає «Армія – FM»

Вони нічого не зможуть зробити з нашим радіо, заглушити?

«Ні, вони нічого не зможуть зробити»

Держава якимось чином допомагала у цій діяльності?

«Не заважала».

Варто також додати, що під час роботу по встановленню українського інформпростору сюди приїздив український мистецтвознавець, художник-реставратор, іконописець, учасник Євромайдану, поет, музикант Лев Андрійович Скоп. Він привітав всіх, хто продовжує боротьбу за Україну, у тому числі, борючись з російською пропагандою, і подарував красиві ікони.