Про нас

ГО “ГРУПА ПАТРІОТ” була створена 26 липня 2014 року у м.Слов’янськ Донецької області. На передодні того дня до майбутнього керівника ГО – Олега Котенко звернулися громадські активісти із міста Черкаси, які повідомили про зникнення в зоні АТО двох солдат ЗСУ та попросили допомогти у звільненні. Звільнення перших полонених й стало початком існування групи.

ПРІОРИТЕТНА ДІЯЛЬНІСТЬ ГРУПИ:

  1. Пошук безвісти зниклих військових та цивільнобмін та звільнення заручників в зоні проведення АТО та на тимчасово окупованих територіях
  2. Пошук тіл загиблих, а також поховань на тимчасово окупованих територіях
  3. Надання гуманітарної допомоги українським військовим по всій лінії розмежування, реабілітація та допомога воїнам ато та їх сім’ям
  4. Оздоровлення та надання психологічної допомоги дітям із зони проведення АТО
  5. Пошук військових злочинців та їх посібників


“Група Патріот” є неполітичною громадською організацією. Ми робимо реальні справи, а не займаємося політичними інтригами. Не приймаємо участі у кишенькових мітингах, голосних політичних акціях та популістських провокаціях у ЗМІ. Окрім того – частина нашої роботи ще довго буде залишатися невідомою для багатьох громадян.

Інформаційний центр “Патріот Донбасу”

Відеоканал ГО “Група Патріот” створений для інформування про найактуальніші події в Україні та світі. Під пильною увагою нашого інформаційного центру важливі новини, що стосуються протидії російській агресії. Ми доносимо правду про те, що відбувається на окупованих територіях Донбасу та Криму.

Відверті інтерв’ю з гостями, що завітали в студію до Елеонори Шевченко.
Найважливіші новини тижня з Катериною Бєловою.

Інформаційний центр “Патріот Донбасу” – завжди актуальна та правдива інформація!
Будь в курсі головних подій України та світу!