Народні депутати від фракції «Слуга народу» вимагають зустріч з президентом Володимиром Зеленським через публікацію скандальних плівок, які оприлюднив нардеп Гео Лерос, щодо вимагання братом глави ОП Андрієм Єрмаком хабарів за отримання посад.

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на два джерела з фракції «Слуга народу».  

Вказується, що один із співрозмовників підтвердив факт звернення, а другий детально розповів про ситуацію, яка склалася на даний час. Вони нагадали про те, що президент Зеленський досі ніяк не відреагував на скандал з плівками та можливе відношення до корупційної справи глави Офісу президента.

Крім того, повідомляється, що зустрітися з цього приводу з президентом хочуть не лише «Слуги народу».

«Зустрітися хоче не тільки «Демократична платформи» всередині фракції, але набагато більше нардепів. Назріли питання щодо ситуації з Гео Лерос, Андрієм Єрмаком. Ми з різних чатів передаємо ці запити на главу фракції Давида Арахамія та Олександра Корнієнка. Якщо зустріч відбудеться, то щоб не перетворювати її в якесь неконструктивне збіговисько, домовилися, що підуть 5-6 нардепів. Насправді це не перше прохання про зустріч, були запити й раніше через різних людей», – пояснив депутат.

Щодо депутатського запиту до президента Володимира Зеленського, то відповіді на нього поки що не було.

«Ми чекаємо», – підсумував співрозмовник.

Нагадаємо. Вчора, 1 квітня, кілька народних депутатів фракції «Слуга народу» записали спільну заяву, у якій висловили стурбованість реакцією правоохоронних органів на ту інформацію, яку оприлюднив нардеп Гео Лерос про можливу причетність брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака Дениса до корупційних скандалів.