Українські військові затримали снайпера так званого угруповання «ЛНР». Він добровільно перетнув лінію розмежування і здався Збройним Силам України.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Фейсбуці.

«Сьогодні підрозділи об’єднаних сил затримали стрільця-снайпера, у якого було виявлено військовий квиток так званої «ЛНР», невелику суму коштів в російських рублях та знеболювальний медичний препарат наркотичної дії. Затриманий зізнався, що не витримав свавілля та знущань від ватажків, які командують окупаційними підрозділами і добровільно вирішив здатися Збройним Силам України. Зараз ним займаються компетентні органи», – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше ми писали про те, що чоловік не витримав знущань і здався українським військовим. Проте раніше мовилось про представника так званої «міліції «ЛНР», а зараз вже командування ООС надало уточнення з приводу нього.

Зазначається також, що дані розвідки вказують на те, що в ватажки російських збройних підрозділів втрачають контроль над особовим складом. Тож все частіше мають місце вживання алкоголю та наркотиків, самогубства та дезертирство особового складу. Щоб боротися із дезертирством, збройні формування РФ нібито сформували цілі «загороджувальні загони».

«На своїх медійних ресурсах окупанти «з гіркотою в серці» повідомляють, що їхнє командування тепер віддає накази знищувати потенційних дезертирів. Біля населеного пункту Луганське снайпер ворога застрелив свого ж колегу за самовільне залишення місця служби. Так ватажки окупантів залякують особовий склад і погрожують розправою і кров’ю», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо. Вчора, 18 серпня, українські військові затримали снайпера так званого угруповання «ЛНР». Він добровільно перетнув лінію розмежування і здався Збройним Силам України.