Чоловік виїхав до Донецька у 2014 році, щоб заробити гроші, й протягом кількох місяців брав участь у злочинній діяльності терористичних груп «Російська православна армія» та «Миколаївський батальйон».

Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура.

У червні 2014 року зловмисник виїхав до Донецька з корисливих мотивів отримання заробітку. Чоловік брав участь у злочинній діяльності терористичних груп «Російська православна армія» та «Миколаївський батальйон», підконтрольних терористичній організації «ДНР» до січня 2015 року «шляхом організації та здійснення ремонту й обслуговування транспортних засобів.

«На зазначених транспортних засобах члени терористичних груп здійснювали незаконний контроль за територією м. Донецька та озброєний супротив Збройним Силам України і добровольчим батальйонам».

Протиправна діяльність викрита спільними зусиллями органів прокуратури та безпеки..

Досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно мешканця м. Запоріжжя за фактом участі в діяльності терористичної групи. (ч. 1 ст. 258-3 КК України) вже завершено і, підставі зібраних доказів, обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.