Президент Росії, спекулюючи на бажаннях президента Володимира Зеленського мати мир, починає маніпулювати Україною.

Про це сказав народний депутат Микола Княжицький в ефірі «Прямого».

«Зараз конфлікт не просто заморожений. Зараз Росія фактично намагається перевести діалог в розмову з представниками, з тими всіма маріонетками. І ми вже як Україна підписуємо з ними спільні документи на державному рівні, наші державні посадовці. Не було такого в часи Порошенка. Бо Кучма не був державним українським посадовцем, на відміну від того, що відбувається зараз. І зараз вони нас будуть затягувати в цей капкан все далі й далі», – заявив Княжицький.

Представник «Європейської Солідарності» наголошує, що зараз тільки Зеленський прагне Нормандської зустрічі, Путін має зовсім інші цілі.

«Зеленському потрібен Нормандський саміт. А навіщо він Путіну? Путіну він не потрібен. Путіну потрібна вся Україна. Путіну потрібно зняти санкції. Путіну потрібно сказати, що це не він агресор, а це громадянська війна. І от спекулюючи на цих бажаннях Зеленського мати мир, але не своїми силами й міжнародної коаліції, а з доброї волі Путіна, якому він може в добрі очі дивитися, з цієї ілюзії Зеленського, що він може його переконати, – Путін всім цим користається, і фактично починають нами маніпулювати», – резюмував він.