Уряд України має і стратегію, і команду для того, щоб реалізувати всі завдання, які поставив президент Володимир Зеленський.

Таку заяву зробив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час засідання.

За його словами, вже 5 місяців команда працює, щоб люди стали жити краще. І це має статися вже зараз, а не через 4-5 років. Тож у нього немає сумнівів у тому, що всі задачі президента будуть виконані.

«Не маю жодного сумніву, що ті задачі, які перед нами поставив президент і народ України, вони можуть бути виконані. 2020 – Рік Ефективності, і ми створили фундамент для якісних змін у державі. У фокусі нашої уваги – людина. Тому протягом п’яти місяців наша команда працювала над тим, щоб люди відчули позитивні зміни від нашої роботи вже сьогодні, а не через 4-5 років. Все, що ми робимо, все що робить українська влада – спрямовано на те, щоб пересічний українець жив краще», – заявив голова Кабміну.

Гончарук запевнив, що Уряд разом з державними енергетичними компаніями створили умови для стабілізації енергетичного ринку. Тож у зиму ввійшли спокійно. А платіжки стали меншими.

«Дуже важливо, що ми ввійшли в зиму і її власне проходимо спокійно. Це чітке підтвердження того, що енергетична безпека забезпечена. Більше того, та робота, яка була проведена восени та на початку зими нашим міністерством енергетики та нашими колегами з окремих державних компаній, дала можливість укласти договір з росіянами і європейцями щодо транзиту газу і це дає нам можливість мати стабільну ситуацію на наших енергетичних ринках та істотно знизити платіжку для населення», – наголосив прем’єр міністр.