Двоє чоловіків здійснили спробу прориву на територію пункту в селищі Вікторівка.

Про це з посиланням на власні джерела, передає Цензор.НЕТ.

На вимогу солдата, зупинити автомобіль, реакції не було. Після цього військовослужбовець відкрив вогонь. В результаті інциденту один чоловік отримав поранення верхніх кінцівок, інший загинув. Співробітниками правоохоронних органів відкрито провадження «замах на вбивство та умисне вбивство».

Командування Операції об’єднаних сил підвередило факт інциденту.

«8 лютого, близько 12 години дня, до блокпосту механізованого батальйону в районі населеного пункту Вікторівка, Донецької області наблизився цивільний автомобіль ВАЗ 2105, в якому перебували дві особи. На вимогу зупинитися водій не відреагував і навпаки – збільшив швидкість. Військовий зробив попереджувальний постріл вгору, проте автомобіль продовжив рух у напрямку збройних формувань Російської Федерації. Враховуючи всі обставини, боєць відкрив вогонь на ураження. В результаті кількох пострілів отримали поранення двоє цивільних осіб – водій та пасажир», – йдеться у повідомленні.

Крім того, наголошується на тому, що поранені отримали допомогу та були транспортовані до медичного закладу. Однак водій легкового автомобіля по дорозі до лікарні помер.