Сьогодні стало відомо коли повернуться в Україну загиблі українські пасажири і екіпаж рейсу PS752, а також час, коли почнеться церемонія вшанування пам’яті.

Всі тіла загиблих під час авіакатастрофи в Ірані повертаються в Україну у неділю, 19 січня у цей же день всі бажаючі приєднатися до жалобної церемонії зможуть прийняти участь.

Про це повідомили у пресслужбі «МАУ» та Офісу президента України.

«Церемонія вшанування пам’яті загиблих внаслідок катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» в Ісламській Республіці Іран відбудеться в Терміналі В Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Доступ відкритий для всіх. Збір біля входу до Терміналу В о 12:00. Попрощатися з загиблими можна з 13:00 до 19:00», – написано у повідомленні пресслужби МАУ. 

Крім того, там вказано, що журналісти мають пройти акредитацію і пропонують звернутися до Офісу президента України.

На сторінці Фейсбук ОП України написано, що представники ЗМІ можуть отримати акредитацію до 12:00 18 січня і нагадують, що при собі потрібно мати паспорти та редакційні посвідчення.

«Для акредитації просимо надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію: 1. Прізвище, ім’я та по батькові. 2. Назва ЗМІ. 3. Посада. 4. Телефон. 5. Копія редакційного посвідчення», – написано на сторінці Офісу президента.

Крім того вказано, що трансляція почнеться об 11:15.