25 липня в Хабаровську почалася нова акція протесту. Протести почалися ще 11 липня і люди вийшли на захист колишнього губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала. Зараз велика кількість людей на вулицях вийшли заради об’єднання людей проти свавілля Кремля і вимагають відставки Путіна. А люди приїхали на мітинг з різних міст країни.

На минулому тижні на вулиці Хабаровська вийшло приблизно 10 тисяч осіб. Цього разу в акції беруть участь кілька десятків тисяч осіб. За оцінкою кореспондента «Медузи», людей приблизно на третину більше, ніж під час попередніх суботніх акцій, 18 і 11 липня, які були названі наймасовішими в історії Хабаровська. За даними міської адміністрації на вулиці міста вийшло близько 6,5 тисяч осіб, за оцінками ЗМІ і користувачів мережі – майже 90 тисяч.

Жителі міста, як і в ході попередніх акцій, пройшли ходою центральними вулицями – Тургенєва, Леніна, Муравйова-Амурського – і вийшли на центральну площу Леніна для проведення мітингу. При цьому мирна хода змінила свій маршрут, ненадовго затримавшись біля будівлі адміністрації міста.

Змінилася не тільки це. Якщо раніше деякі учасники мітингу виносили транспаранти з символікою партії, членом якої є екс-губернатор, на цей раз кореспондент російського видання «ІА AmurMedia» не помітив жодного подібного плаката. Більш того, учасники акції скандували «Ганьба ЛДПР», «Свободу», «Поки ми єдині – ми непереможні», «Це наш край», а також «Геть царя», «20 років немає порядку». «Росія, прокидайся» і «Путіна у відставку».

Крім того, сьогоднішня акція відзначилася ще й кількістю людей, які приїхали на Хабаровський мітинг з різних міст країни: Єкатеринбурга, Іркутська, Москви та інших.

Поліція, як і раніше, не втручається і лише спостерігає.