Сьогодні, 21 жовтня, було скоєно замах на кандидата в депутати Одеської облради від «Батьківщини» і директора скандально відомого охоронного агентства «Самсон» Андрія Бабенка.

Про це повідомляє «Думская», передає «Патріот Донбасу».

Вибух прогримів у районі автозаправки біля села Курган Біляївського району. В результаті було пошкоджено автомобіль кандидата. Бабенко отримав поранення голови і знаходиться в приватній клініці в тяжкому стані.

Повідомляється, що спрацював вибуховий пристрій невеликої потужності, встановлений біля дороги. Вражаючий елемент – металеві кульки, одна з яких потрапила у голову кандидата.

За словами помічника політика і бізнесмена Богдана, який також перебував в автомобілі, зараз Бабенко готують до операції.

«Ми їхали на зустріч з виборцями, і прямо в дорозі стався вибух, всю машину просто порвало осколками, там були і шматки металу, та кульки», – сказав він.

Варто нагадати, що раніше вже був замах на Андрія Бабенка. Так, у червні 2018 року у його авто, припарковане біля його будинку на розі Троїцької і Олександрівського бульвару, заклали бомбу. У результаті вибуху підприємець отримав осколкові поранення ніг.