«ПриватБанк» першим в Україні розпочинає випуск карт китайської платіжної системи UnionPay International. Ця платіжна система є найбільшою у світі, а її картками можна користуватися у більш як 170 країнах світу.

Про це повідомляє пресслужба «Приватбанку».

За словами голови правління «ПриватБанку» Петра Крумханзла, найбільшим попитом картки будуть користуватися у тих, хто веде бізнес або часто буває у Східних країнах.

«Випуск «ПриватБанком» перших українських карток UnionPay – це нові можливості для наших клієнтів і банку в рамках інтеграції до світової фінансової системи. Ці картки найперше будуть корисні тим, хто часто подорожує в Китай, країни Південно-Східної Азії або веде бізнес із китайськими партнерами», – зазначив він.

Також картки «ПриватБанк UnionPay» «відкривають українцям нові переваги глобального шопінгу на торгових майданчиках – партнерах найбільшої світової платіжної системи.

Вже з 6 листопада клієнти зможуть отримати картку цієї платіжної системи у Київських відділеннях банку. Для цього потрібно оформити безконтактні кредитні картки китайської UnionPay Універсальна рівня Classic і Gold і отримати їх на руки.

Крім того, анонсовано запуск цифрових платіжних продуктів, які дадуть змогу використовувати переваги платіжної системи без відвідування банку й отримання фізичних карток.