Український волонтер та засновник Фонду «Мир і Ко» Мирослав Гай розповів, як українським волонтерам вдалося довести до істерики росіян і непрофесійних офіцерів інформаційних військ РФ на Донбасі.

Про це Мирослав Гай написав у Фейсбуці.

Він нагадав, що днями було встановлено ще кілька точок, які транслюють тепер радіо «Армія FM» на окуповані території. І додав, що «наша робота по встановленню передавачів ретрансляторів стала настільки ефективною, що з боку росіян почалася істерика».

«Судячи з усього деякі непрофесійні офіцери інформаційних військ рф отримали догани та взбучку від керівництва. Зараз окупанти кинули свої сили на глушіння наших ретрансляторів, та марно, їх дурнувате пропагандистське радіо все одно не грає. А от «Армія ФМ» добиває до їх позицій і тепер найманці можуть слухати український гімн з бодуна», – написав Гай.

Волонтер також нагадав про фейки з боку російських окупаційних сил.

«Тепер мерзота почала проти нас інформаційно психологічну операцію та опублікували в ряді ватних помийок, що нібито наші радіо точки дають можливість пеленгувати позиції зсу на яких вони, на думку горе окупантів, встановлені», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В ОРДЛО активізувались російські спецслужби через появу «Армії FM» (фото, відео)

Він звернувся до виконувачів цих фейків із пропозицією дивитися у мережі відео та правдиву інформацію, щоб бодай щось розуміти.

«Доповідаю ватним дурникам, що наші ретранслятори дійсно стоять на супер секретних позиціях, таких як: клуб, сарай, сосна…. Ви, ідіоти, могли б хоча б фото подивитися з наших «секретних операцій», які ми відкрито викладаємо по всій мережі», – написав він.

Читайте також: Радіо «Армія FM» вже в окупованій Горлівці (відео)

І звернувся до російського керівництва із закликом позбавити зарплати тих, хто дурить навіть не населення, а самих генералів РФ.

«Панове російські генерали, ваші підлеглі некомпетентні, дурять вас, розповідаючи про позиції та достойну відповідь українським волонтерам, тому вважаю, що в цьому і наступному місяці їх варто позбавити зарплати. Бо їх заглушили українські волонтери. Доречі про РЕБ під Горловкою ми теж знаємо. Ви геть нічого нормально зробити не можете. Арівідерче, невдахи», – написав Мирослав Гай.

При цьому, про всяк випадок, продублював своє звернення російською мовою.

Нагадаємо. Група волонтерів, які входять до Фонду «Мир і Ко» та ГО «Група Патріот», забезпечили трансляцію радіо «Армія FM» на тих частотах, де до цього був сигнал від радіо окупантів.