Мати опублікувала пост у соцмережі із закликом не пускати синів до армії у Криму. В командуванні Чорноморського флоту тільки сьогодні підтвердили інформацію.

У Криму, у військовій частині, що базується в селі Перевальне, товаришем по службі був застрелений юнак, який проходив службу за контрактом.

Ще 10 жовтня у соціальній мережі «ВКонтакті» мати загиблого юнака виклала його фотографію і написала пост про те, що він був застрелений старшим за званням. Та закликала не відпускати дітей до армії.

«Мого сина більше немає, йому було 22 роки, його застрелив старший за званням, одним пострілом в голову. Все це сталося у військовій частині, а він так хотів бути військовим. (Не пускайте синів до армії) Зараз йде слідство», – написала мати Олена Боровських .

Вчора таку інформацію повідомило джерело в командуванні Чорноморського флоту у коментарі РІА Новини.Крим. Проте подробиць не було, йшлося лише, що обставини події уточнюються.

«Молода людина, що проходила армійську службу в Криму, загинула від кульового поранення», – повідомило російському «Інтерфаксу» інформоване джерело у вівторок, 13 жовтня.

«Це, дійсно, так. Справою займаються слідчі», – сказав співрозмовник агентства.