Така заява Служби зовнішньої розвідки Росії пролунала після того, як напередодні у ЗМІ оприлюднили докази зв’язку президента Молдови з Кремлем.

Про нібито втручання США у вибори президента Молдови повідомив директор відомства Сергій Наришкін, передає «Патріот Донбасу».

Так, за його словами, у Служби зовнішньої розвідки Росії нібито є інформація, що в Молдову готується приїхати група американських фахівців з «кольоровхм революцій» із «зрозумілими завданнями».

Він заявив, що Сполучені Штати готують «революційний» сценарій в Молдові, де на листопад заплановано президентські вибори. І додав, що Вашингтон продовжує «безцеремонно втручатися у внутрішні справи дружніх Москві держав», таких як Білорусь і Киргизія.

«Оцінюючи шанси Додона на перемогу, Держдепартамент США наказав своєму посольству в Кишиньові заздалегідь налаштовувати опозицію на організацію масових протестних акцій на випадок його переобрання з вимогою анулювання підсумків голосування», – заявив глава СЗР.

Нагадаємо. Вчора, 19 жовтня, «Патріот Донбасу» повідомляв про те, що Центр «Досьє» опублікував розслідування, завдяки якому стало відомо, що президент Молдови надсилає свої промови Кремлю на узгодження, а політтехнологи з Москви вже прибули до столиці Молдови і приєдналися до його передвиборчого штабу.

Вибори президента у Молдові відбудуться 1 листопада. Основними кандидатами вважаються чинний президент Ігор Додон і колишня прем’єр-міністр Майя Санду. У числі інших зареєстрованих кандидатів – лідер «Наша партія» Ренато Вусатий і колишній глава МВС Андрій Нестасе.