У Нижньогородській області в Росії молода людина влаштувала стрілянину на автобусній зупинці, є загиблі і поранені.

Надзвичайна подія сталася в Борському районі, де невідомий розстріляв рейсовий автобус, повідомляє місцеве видання nn.ru.

За даними місцевих жителів, стрілянина сталася в селищі Большеорловское. За попередньою інформацією від місцевих жителів, в селище Большеорловское приїхав 18-річний молодий чоловік. З невідомих причин він відкрив вогонь з рушниці по членам своєї сім’ї, а також по проходив повз рейсовому автобусу №107. Серед постраждалих бабуся підозрюваного.

За словами ще одного з очевидців, молодий чоловік не розстрілювали безпосередньо автобус – в транспортний засіб потрапила дріб, коли він стріляв по перехожих.

Відзначається, що стрілок зараз в бігах. На місці перебувають співробітники поліції і слідчі, місцевих жителів попросили не залишати свої будинки.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах, три людини загинули і кілька постраждали під час обстрілу рейсового автобуса невідомим в Нижегородській області.

«Невідомий відкрив вогонь по рейсовому автобусу в місті Бор Нижегородської області, в результаті чого три людини загинули і кілька постраждали», – сказав співрозмовник агентства.

Водночас, у Телеграм-каналі BAZA опублікована фотографія стрілка.

Чоловіка, який обстріляв автобус в Нижегородської області, звуть Данило Монахов, йому всього 18 років. Сам Данило з Нижнього Новгорода, а в селі Большеорловское гостював у бабусі.

«Сьогодні на хлопця щось найшло – він пішов на зупинку і обстріляв автобус, після чого втік в ліс. З собою у Монахова дві рушниці», – йдеться в повідомленні.