В окупованому Росією Криму закінчуються останні запаси води. Графіки подачі не рятують, тож окупанти вирішили взяти під охорону поліції цистерни з водою, які будуть розвозити по Сімферополю.

Про це повідомляє «Крим.Реаліі».  

Зазначається, що окупаційна «влада» вирішила скласти графіки чергувань та маршрути пересування патрулів з охорони та доставки прісної води.

«Представник поліції повідомив, що будуть посилені патрулі та наряди, водночас на дану роботу будуть орієнтовані дільничні уповноважені», – говориться в повідомленні так званої «адміністрації» Сімферополя.

Крім того, вказується, що до охорони резервуарів також готові залучити активістів.

«Також визначено, що заявки про необхідність додаткового підвезення води для ємностей будуть прийматися Єдиною чергово-диспетчерською службою міста. За всіма резервуарами будуть закріплені відповідальні особи з числа старших будинків, активістів ТОС», – додали в повідомленні.

Читайте також: Чубаров: Росія буде змушувати відновити постачання води до окупованого Криму

Нагадаємо. Раніше ми повідомляли, в деяких містах анексованого Криму окупаційна влада почала подавати воду за графіком. Мешканці показали фото змілилих рік.

Сьогодні колаборантка Поклонська заявила, що направила скаргу до ООН через відмову України постачати воду на окупований Росією півострів.