1 березня державний телеканал «Дім», створений рівно рік тому, суттєво розширив своє мовлення на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу. 

Основна цільова аудиторія телеканалу – жителі тимчасово окупованих територій, і «Дім» зробив ще один крок їм назустріч, повідомляється на сайті. За словами шеф-редактора Олексія Мацуки, тепер трансляції каналу можна дивитися майже у всіх містах ОРДЛО і Криму. Телеглядачі в своїх повідомленнях відзначають високу якість супутникового сигналу.

«На 1 березня 2021 року телеканал «Дім» – це канал, який спрямований і віщає на тимчасово окуповані території України і в районі лінії зіткнення. Через 18 передавачів, через супутник, і в кабельних мережах Донецької і Луганської областей.», – заявила Юлія Островська, генеральна директорка «Мультимедійної платформи іномовлення України».

«Дім» – переважно російськомовний державний інформаційно-розважальний телеканал, який був створений для жителів тимчасово окупованих територій України 1 березня 2020 року.