Нещодавно Нелю Штепу, колишню очільницю Слов’янська, яка обвинувачується у тяжких злочинах проти безпеки держави, зареєстрували кандидатом на посаду міського голови міста. Проте вже 6 років йде розгляд її справи, де вона обвинувачується у посяганні на територіальну цілісність України та створенні терористичної організації. Крім того, відкрито ще одне кримінальне провадження.

Сьогодні, 7 жовтня, Орджонікідзевський райсуд Харкова знову переніс засідання у справі ексмера Слов’янська Нелі Штепи «через об’єктивні причини».

Про це повідомив телефоном з Києва адвокат Штепи Олександр Шадрин кореспондентові Укрінформу.

«Призначене на 7 жовтня засідання суду у справі Штепи перенесене через те, що її адвокати – їх троє – зайняті у інших справах, але дата чергового засідання поки невідома», – зазначив Шадрин.

У суді уточнили, що чергове засідання суду відбудеться 16 жовтня об 11:00.

«До речі, суддя у справі Штепи зараз на лікарняному».

Нагадаємо. Ексмер Слов’янська Неля Штепа 23 вересня офіційно зареєструвалась кандидатом на посаду міського голови, незважаючи на те, що вона  у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та сприянні у створенні терористичної організації. Вона написала у Фейсбуці, що висунута від Партії Миру та Розвитку і що її чекає перемога.

Те, що Нелю Штепу зареєстрували на місцевих виборах обурило певну кількість людей, не тільки у Слов’янську, але й по усій Україні. 24 вересня у Слов’янську на Соборній площі пройшла чергова акція під назвою «Штепу геть!». Перша акція «Вимагаємо правосуддя» відбулась ще 15 серпня.