Відновлення газопостачання у містах Мар’їнка та Красногорівка Мар’їнського району не відбувається через дії окупантів.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко на брифінгу у Краматорську 4 лютого.

«По газопостачанню ‒ це наболіле питання. Вже була радість, коли я побачив інформацію з ТКГ, коли повідомили, що окупанти надали «режим тиші»… Але дуже багато у цьому питанні є політики. Наразі Російська Федерація відкликала попередні погодження», – сказав Павло Кириленко.

Голова облдержадміністрації зазначив, що обласною владою було зроблене все можливе для відновлення газопостачання у зазначених міста.

За його словами, пріоритетом є безпека місцевого населення та людей,які будуть виконувати ремонтні роботи.Тому це питання по газозабезпеченню наразі залишається невирішеним.

Відомо, що З липня 2014 року в результаті бойових дій газорозподільна станція «Мар’їнка» разом з газопроводом виведена з ладу. З того часу жителі Мар’їнки та Красногоровки живуть без газопостачання та опалення.

Як повідомлялось раніше, 18 січня під час засідання Тристоронньої контактної групи Українській делегації вдалося домовитись про відновлення газопостачання до населеного пункта Мар’їнка.