Командування Об’єднаних сил повідомило подробиці поранення двох військових 25 серпня. І звернулось до ЗМІ з проханням використовувати інформацію з достовірних джерел.

Про це йдеться на сторінці пресцентру ООС.

Зазначається, що двоє військовослужбовців під час проведення огляду місцевості в смузі відповідальності бригади морської піхоти підірвалися на ворожій протипіхотній осколковій міні натяжної дії ПОМ-2.

Обидва отримали осколкові поранення і знаходяться на лікуванні. Стан їхнього здоров’я задовільний.

«Попередньо встановлено, що протипіхотна міна була закинута дистанційним методом. Такі провокації ворог використовує в Донецькій та Луганській областях. Окрім вибуху зазначеної міни, військовослужбовцями підрозділів частини та спостерігачами української сторони СЦКК більше порушень в цей день зафіксовано не було», – йдеться у повідомленні.

Також нагадали, що ворожа провокація із використанням БПЛА для скидання ВОГ-17 була здійснена на цій ділянці фронту близько 23-ї години 24 серпня, про що повідомлялося раніше.

Читайте також: Поранення отримав комбат, якого звинувачували у смерті сержанта Журавля

У пресцентрі просять ЗМІ, які висвітлюють ситуацію у районі проведення операції Об’єднаних сил, використовувати інформацію з достовірних джерел. В якості джерела називають офіційну сторінку операції Об’єднаних сил, Генерального штабу у Фейсбуці або сайт  Міністерства оборони України.