Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила справу про можливі незаконні призначення за позовом народного депутата від фракції «Слуга народу» Гео Лероса. Перевірятимуть планують також причетність керівництва Офісу Президента України.

Про відкриття кримінального провадження повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура України.

Вказується, що буде проведено розслідування за фактом можливих корупційних дій під час призначень

Кримінальну справу зареєстрував очільник САП Назар Холодницький. Вона стосується можливого використання влади під час призначення голови ОДА і очільника державного підприємства, що також може містити корупційну складову. Зокрема вказується, що мова йде про призначення голови Тернопільської облдержадміністрації начебто за 220 тисяч доларів, а також директора Іллічівського порту за 620 тисяч доларів.

До НАБУ вчора, 29 березня, звернувся нардеп Гео Лерос звернувся і передав відео з Єрмаком. Після заяви глави ОП Єрмака про те, що він подає позов в СБУ та ДБР на самого нардепа, він опублікував продовження «злиття».

У своєму зверненні Гео Лерос просить перевірити причетність до справи керівництва Офісу Президента України.

«Борисович, як ти написав, «Рекомендую підготуватися, бо доведеться відповідати за кожне слово твоєї брехні!», – написав нардеп сьогодні і додав фото документу.