Народний депутат, лідер партії «Батьківщина» заявила, що вважає президента Володимира Зеленського маріонеткою зовнішніх фінансових корпорацій.

Саме так сказала політик зі сцени та відповіла на питання журналіста під час мітингу проти відкриття ринку землі під Верховної Радою.

На запитанні кореспондентові «Фокуса» вона ще раз підтвердила слова про маріонетку та заявила, що його діями повинна зайнятися СБУ.

«Я вважаю – Зеленський маріонетка зовнішніх великих фінансових корпорацій. Я думаю, що це справа СБУ, насправді. Я не хочу говорити пустими. Я просто знаю, що сьогодні в усі органи влади включені люди, які живуть і працюють на гранти, які раніше працювали на  гранти, і які реально проводять законопроекти, рішення уряду, які не відповідають інтересам народу і України в цілому», – видала вона.

Крім того, за словами Тимошенко, монобільшість «сьогодні руйнує країну».

При цьому лідерка «Батьківщини» нагадала, що після президентських і парламентських виборів пропонувала свою співпрацю команді Зеленського. Але, за її словами, після того, як побачила, що закони «прибувають невідомо звідки і суперечать інтересам України», «Батьківщина» офіційно заявила про перехід в опозицію.

«Вони не живуть і не працюють для України», – сказала, як відрізала, Юлія Тимошенко.