Коли правоохоронці намагались затримати контрабандистів, вони розділились: частина побігла на російську територію, а автомобіль «Тойота» рушив вглиб території України.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, передає «Патріот Донбасу».

Зазначається, що подія відбулась на Харківщині. Прикордонники припинили спробу незаконного переміщення через кордон ветеринарних препаратів, оцінених у 270 тисяч гривень.

Оперативники Держприкордонслужби дізналися про можливе порушення на ділянці відділу прикордонної служби «Золочів» і направили наряд, який виявив позашляховик «Тойота», що рухався від населеного пункту Гур’їв Козачок і зупинився біля кордону учора вночі.

«До транспортного засобу з боку Росії наблизилась група чоловіків. Невідомі пошкодили інженерне загородження та за допомогою драбини-трансформера зробили пролаз, крізь який перенесли на територію України 5 ящиків. Під час спроби правоохоронців затримати контрабандистів, «носії» втекли на російську територію, а автомобіль – вглиб території України. Наразі «Тойоту» шукають прикордонники зі співробітниками Національної поліції», – йдеться в повідомленні.

Вказується також, що товар вилучений і переданий представникам фіскальної служби.

«Правопорушники залишили на кордоні драбину та 5 ящиків, у яких правоохоронці виявили ветеринарні препарати «АСД фракція» 2 – 300 флаконів, «Ронколейкин» – 310 упакувань, «Гискан-5» – 1000 доз», – повідомили у Держпогранслужбі.