Поліція Києва заявила, що співробітниця посольства США Санвер отримала травми саме через побиття (раніше була інформація про поїзд). Співробітники провели слідчі дії і зараз розшукують чоловіка, який може бути причетним.

Про це йдеться у повідомленні Поліції Києва у Фейсбуці.

«Жінку у непритомному стані з травмою голови виявили перехожі на вул. Толбухіна. Її госпіталізовано до лікарняного закладу, де вона згодом померла. Правоохоронці на місці події з’ясовують усі обставини скоєного», – йдеться в повідомленні.

Нагадується, що жінку знайшли із травмою голови у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій на вул. Толбухіна у Шевченківському районі столиці. У непритомному стані правоохоронці госпіталізували її до лікарняного закладу, де вона згодом померла. При огляді речей потерпілої виявлено посвідчення співробітниці посольства США на її ім’я.

«У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене). Тривають його пошуки», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що у лікарняному закладі та на місці події слідчі й представники інших профільних служб проводять першочергові слідчі дії.