Лідер «Нацкорпусу» Андрій Білецький побив колишнього члена організації Назарія Кравченко і екс-главу київського відділення Філімонова за підтримку Стерненка.

Про це написав Назарій Кравченко на своєму акаунті у Фейсбук.  

За його словами, Білецький заманив їх під приводом розмови, а потім півночі бив, в тому числі по голові, щоб вони відмовилися від підтримки Стерненко.

«Вчора увечорі з Сергієм Філімоновим були запрошені на бесіду з Андрієм Білецьким. Але, як виявилось, бесіда колишніх Побратимів і не планувалась, бо нас пів ночі колективно намагались переконати не підтримувати Сергій Стерненко. Головними аргументами були удари в голову та допити. Дякую усім Побратимам за їх час та натхнення в спробах переконати мене, але хочу заявити, що буду й далі підтримувати Сергія. Своїх не кидають», – написав він.

Нагадаємо. На місці нападу на активіста Сергія Стерненка 24 травня 2018 року, під час якого загинув нападник, було зафіксовано авто, яке належить родині тодішнього радника глави поліції Одеської області Руслана Форостяка.

Нова Генпрокурорка Ірина Венедиктова вимагала повідомити про підозру Стерненку. І наголосила, що ця підозра одеському активісту, який, захищаючись від нападників, завдав одному з них смертельне поранення, буде в будь-якому випадку.

Варто також додати, що напад на екслідера одеського «Правого сектора» Сергія Стерненка досі не розкрито, а частину доказів про попередні напади слідство втратило.

Ексзаступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов, який повернувся в Україну, всерйоз взявся за активіста. Він відкрито, без будь-яких підстав і рішень називає його вбивцею, до того ж підкреслює, що вбивство було навмисне. Також саме у цій справі погрожує й Венедіктовій, на яку тисне щодо вручення підозри.

Кравченко пов’язують з рухом футбольних ультрас, які заявили раніше, що в разі оголошення підозри Стерненку оголосять загальну мобілізацію та акцію протесту.