Розстріляним в автомобілі Mercedes під Пирятином Полтавської області є Олександр Мазур. Він відомий у злочинному світі як у довоєнному житті, так і під час війни, коли у складі банди Єнакіївського був на стороні російських найманців.

«Близько 16 години на трасі «Київ-Харків» був знайдений автомобіль «Мерседес» із простреленими вікнами. В салоні автомобіля було виявлено тіло чоловіка. Попередньо, його особа встановлена – це уродженець Донецької області, 1985 року народження», – повідомили у пресслужбі.

І додали, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Також, за словами заступника начальника відділу комунікації поліції Полтавської області Романа Гришина особа загиблого встановлена. Проте її не назвали.

Телеграм-канал «Новина» з посиланням на джерела в правоохоронних органах вказав ім’я загиблого і опублікував нові фото з місця події.

«За нашими джерелами в правоохоронних органах, убитим чоловіком в автомобілі на трасі Київ-Харків є особа, широко відома в злочинному світі. Йдеться про Олександра Мазура», – йдеться в повідомленні.

«Дивно, але факт. Бандити з оточення Юрія Іванющенка (Єнакіївського) в Україні досі перебувають на свободі. На цих людях було море крові ще до довоєнного бандитизму, але і під час війни бандити Єнакіївського були активними на стороні сепаратистів, допомагаючи захоплювати міста і вбивати, вбивати, вбивати. І тепер їх можна легко зустріти в престижних ресторанах Києва. Дивно, чи не так?», – написав «Антикор».