Сьогодні, 7 липня, біля села Тишки на Полтавщині підірвали машину «Укрпошти», викрали понад 2,75 млн гривень і табельний пістолет охоронця. Невідомі використали вибухівку.

В результаті розбійного нападу, двоє людей, що перебували в автомобілі «Газель», отримали тілесні ушкодження та доправлені до лікарні.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП регіону.

«Внаслідок нападу двоє осіб отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Водій автомобіля перебуває у важкому стані у лікарні», – додали в Офісі генерального прокурора.

В пресслужбі поліції Полтавської області додали, що машина могла бути як замінована заздалегідь, так і підірвана за допомогою зброї. Але точно буде відомо в ході слідства.

За їх словами, по всій Полтавській області поліція працює в посиленому режимі, введено план перехоплення. Проводиться огляд автомобілів на дорогах, що призвело до величезних заторів на дорогах. Підозрюваних встановити поки що не вдалося.

За даним фактом вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 15, частини 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) і частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Офіс Генерального прокурора контролюватиме хід розслідування кримінального провадження.