«Вороги до українського стяга за рік звикли. А нині ми повісили на дзвіниці ще й банер, хай звикають ще й до нашого головного гасла «Слава Україні!».

Про це повідомляє інформаційне агентство «АрміяІнформ».

Зазначається, що патріотичний банер встановили морські піхотинці, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

«Це дійсно сакральне місце, де безпосередньо пролягала лінія фронту під час найгарячіших боїв за Широкине,. Висота не раз дозволяла нашим воїнам порушувати плани російських найманців. Рік тому ми встановили тут пам’ятник загиблим морпіхам та український стяг. Протягом року його оберігали, а коли відбувалась ротація, попереджали побратимів: «хай тільки щось із прапором станеться…». Вороги до українського стяга за рік звикли. А нині ми повісили на дзвіниці ще й банер, хай звикають ще й до нашого головного гасла «Слава Україні!». Бо скоро доведеться його промовляти!», — пояснює морпіх Павло Сухань

Він розповів, що воює з 2014-го. І це вже четверта його ротація. Каже, що поки відчуває сили, буде боротись!

фото АрміяІнформ

«Прикро перебувати в населеному пункті, який раніше був заможним, і розуміти, що наразі тут не живе жодна людина. Та український стяг, що гордо майорить на найвищій точці, вселяє в серце надію», – додав він.

фото АрміяІнформфото АрміяІнформфото АрміяІнформ