Військова прокуратура затримала на Чернігівщині колишнього працівника військової частини з арсеналом зброї. Він займався незаконним ремонтом та переобладнанням різноманітної нарізної вогнепальної зброї.

Про це йдеться у повідомленні пресцентру Військової прокуратури.

Зазначається, що факт незаконного зберігання колишнім працівником однієї з військових частин арсеналу нарізної вогнепальної зброї було з задокументовано сьогодні, 09.09.2020.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний громадянин, до цього працював майстром з ремонту зброї у військовій частині. Після звільнення він облаштував за місцем свого проживання майстерню, у якій продовжив займатися незаконним ремонтом та переобладнанням різноманітної нарізної вогнепальної зброї, забороненої у вільному обігу», – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі вказують, що в ході санкціонованого судом обшуку за місцем проживання фігуранта у помешканні останнього виявлено пістолет ПМ, пістолет Марголіна, автомат АК-74, значну кількість боєприпасів до нарізної вогнепальної зброї калібру 9 мм, 5.45 мм та 7,62 мм, а також промислове обладнання для переробки та ремонту зброї.

Наразі чоловіка затримано працівниками поліції та військової прокуратури.