25 березня відзначила професійне свято Служба безпеки України. У цей день на радіостанціях окупованого Криму звучало передане кодом «привітання для колег».

Про це повідомляє ТСН.ua, посилаючись на власні джерела.

Як повідомляється, у минулий четвер мешканці анексованого півострова чули по місцевому радіо два «привітання» російською мовою.

«Вітаємо колишніх колег з театру на Івана Франка у Сімферополі з нагоди професійного свята. Ми вас не забуваємо, наша пам’ять не має строків давності. Від колективу театру на Володимирській».

А також:

«Колеги з театру на Володимирській вітають колишніх колег з театру на Івана Франка з нагоди професійного свята. Ми вас не забуваємо, наша пам’ять не має строків давності».

Відзначається, що слово «театр» на специфічному сленгу українських спецслужб означає «відділення СБУ». Як відомо, головне управління СБУ перебуває на вулиці Володимирській у Києві, тоді як головне відділення служби у Криму до анексії розташовувалося у Сімферополі, на вулиці Івана Франка.

Нагадаємо, що в 2016 році СБУ опублікувала поіменний список зрадників з окупованого півострова, який налічував 1 тис 391 прізвище.

Ряд українських ЗМІ повідомили, що до «привітання» причетні співробітники СБУ, але ніяких доказів цього немає.

Раніше повідомлялося, що українські спецслужби увійшли в число кращих в світі.