Депутати партії «Європейська солідарність», від яких, по суті, нічого не залежить у змінах Кабміну, розважаються і вимагають попкорн від керівництва парламенту.

Нардепи звернулись до спікера Дмитра Разумкова з прохання забезпечити їх попкорном на екстреному засіданні Верховної Ради в середу, 4 березня.

Відповідне фото оприлюднив Борислав Береза у своєму телеграм-каналі й дописав: «не фейк».

Напевно, таким чином представники опозиційної фракції показують своє ставлення до майбутніх кадрових перестановок в Кабінеті міністрів.

«Просимо Вас дати доручення керівнику Апарату Верховної Ради Штучних В. В. терміново забезпечити наявність та продаж попкорну в закладах харчування Верховної Ради під час пленарних засідань 4 березня 2020 року», – йдеться в документі.

І підписи від соратників п’ятого президента України Петра Порошенка з фракції «ЄС» Володимира Ар’єва, Олексія Гончаренко та Миколи Величковича.

Сценарій засідання Ради пишуть на Банковій і парламент на це дійство вплинути не може. А чи залежить щось від монопартії «Слуга народу», дізнаємось після проведення пленарного засідання.