Журналіст Дмитро Гордон вимагає вибачень від блогерів та активістів за критику через інтерв’ю з терористом, ексспівробітником ФСБ Гіркіним у найближчі дні. Інакше обіцяє з кожним розбиратися по черзі.

Таку заяву журналіст Дмитро Гордон зробив в ефірі телеканалу «Україна 24».

Він зажадав вибачень від кожного блогера та активіста, які критикували його за інтерв’ю з колишнім ватажком бойовиків «ДНР», колишнім співробітником ФСБ Ігорем Гіркіним. І додав, що знає про кожного всю інформацію, включаючи адресу проживання та номери телефонів.

«Я пропоную всім, хто писав про мене гидоту, хто приходив під мій офіс, просто публічно переді мною вибачитися. Я не полінувався. У мене працює група людей. Вони виписали і передали мені список всіх відомих блогерів, журналістів і менш відомих, які писали про мене гидоту. Переписані ПІБ, домашні адреси і телефони всіх цих 20 дурників, які прийшли вночі під мій офіс з нехорошими думками і намірами. Я вимагаю від кожного з них публічних вибачень», – зазначив Гордон.

Читайте також: Слов’янець, якого утримували бойовики Гіркіна, розповів, як це було і що думає про Гордона

Він заявив, що у разі, якщо не буде публічних вибачень, буде з кожним з них особисто окремо розмовляти.

«Тому що не можна бути скотиною. І коли вам кажуть, що здійснюється важлива державна справа, слід прислухатися, а не осліпленими бути злобою і заздрістю. Тому або вибачення в найближчі дні, або з кожним буду розбиратися по черзі, окремо, причому отримаю задоволення», – наголосив журналіст.

Нагадаємо. 18 травня Дмитро Гордон провів інтерв’ю з полковником ФСБ РФ у відставці, учасником анексії Криму та російсько-української війни Ігорем Гіркіним (Стрєлковим).

Міністерство ветеранів України та вся ветеранська спільнота засуджує дії журналіста Гордона і вважає їх прямою пропагандою збройної агресії та популяризацію військових злочинів на території України. І закликало правоохоронні органи дати оцінку цим інтерв’ю відповідно до чинного законодавства.

Після скандалу з проведеними інтерв’ю журналістом Гордоном, СБУ заявила про його особисту ініціативу.