Чемпіон України з боротьби серед молоді, бронзовий призер чемпіонату Європи Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил. «Ти не залишив мені вибору, я і є той «диванний експерт».

Про це йдеться у відеозверненні Грицая до Усика.

Таким чином борець вільного стилю відреагував на нещодавнє відео Усика, в якому він закликав «диванних експертів» стежити за своєю поведінкою і демонстративно «нокаутував» одного з них.

«Я і є той диванний експерт, який стібеться із твоїх ва*них відео, твоїх малограмотних коментарів, із твоїх дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти, Олександре, викликав на бій без правил, без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Олександре, зрозумієш урок, що бої без правил, навіть для професійного боксера, є неприпустимими», – заявив спортсмен із Шепетівки.

Богдан Грицай вважає, що Усику ще пощастило, що відгукнувся саме він.

«Усику, радій, що на твоє відео під назвою «Один раз ти можеш увійти не в ті двері», відгукнувся саме я. Було б страшніше, якщо б кліп під назвою «Один раз ти можеш підійти не до того вікна», зняли б для тебе професійні жінки-снайпери або пенсіонери служб із відстрілу диких тварин», – додав Грицай. 

Нагадаємо. Усик, Ломаченко та Онуфрій знялися у спільному фільмі й закликали до дружби з Росією.

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку та Олександру Усику російське громадянство.