У разі перемоги наслідки для Росії та особисто президента РФ Володимира Путіна гарантовані.

Таку заяву він зробив в інтерв’ю телекомпанії NBC.  

Кандидат в президенти США від Демократичної партії заявив, що у разі його перемоги на виборах президента США спроби Росії вплинути на виборчий процес не залишаться без відповіді.

«Я обіцяю, що, якщо я переможу, будуть наслідки. Будуть наслідки за цю залученість в наші суверенні (справи)», – заявив він.

Байден також стверджує, що чинний на сьогодні американський лідер Дональд Трамп відмовляється протистояти ймовірному втручанню в американські вибори.

На прохання ведучої озвучити його «послання Володимиру Путіну» в світлі тверджень директора Федерального бюро розслідувань США Крістофера Рея щодо спроб Росії вплинути на американські вибори, він сказав, що «не залишить цього».

«Моє послання Володимиру Путіну полягає в тому, що, якщо я буду обраний, я не залишу цього. Тому що це порушення нашого суверенітету. Я говорив про це раніше і кажу знову», – заявив Байден

Варто нагадати, що під час слухань у комітеті з внутрішньої безпеки палати представників Конгресу США, які проходили у четвер, 24 вересня, Рей стверджував, що Російська Федерація не полишає активних спроб впливу на американський виборчий процес, в тому числі прагнучи очорнити кандидата від Демократичної партії.