Сьогодні, 24 липня, у Києві сьогодні відбувається судове засідання у справі ймовірних свідків у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк. Суд проходить над членами ГО «Ніхто крім нас», яке замішане у справах незаконної вирубки лісу на Херсонщині, які крім того працювали на підозрюваних у вбивстві активістки.

Про це повідомляє спільнота «Хто замовив Катю Гандзюк» у Фейсбуці.  

Соратники вбитої активістки, які відслідковують хід розслідування, написали, що сьогодні проходить суд над членами ГО «Ніхто крім нас», яке замішане у справах незаконної вирубки лісу на Херсонщині. Це особисте злочинне угрупування Павловського, яке працювало на Мангера, Рищука та Гордєєва (головних фігурантів та підозрюваних у справі – ред.),

«Вітаємо! Весь прогрес у справі Гандзюк, який було здобуто завдяки розробці організованого злочинного угрупування Павловського вже сьогодні буде просрано. Пам’ятаєте БТРи в Херсоні? Сьогодні вся ця двіжуха офіційно стане даремною», – йдеться у повідомленні.

Після чого вони «подякували» Зеленському за «особистий контроль» у справі, Венедиктовій та «ноунейм прокурорам, яких призначили відбувати у цій справі мовчазний номер».

«Сьогодні у Києві проходить суд над членами ГО «Ніхто крім нас». Саме це угрупування замішане у справах незаконної вирубки лісу на Херсонщині. Це особисте злочинне угрупування Павловського, яке працювало на Мангера, Рищука та Гордєєва. Зараз цим бандитам намагаються змінити запобіжний захід, відпустивши під «особисте зобов’язання». Чому? Все просто – по закону не можна більше ніж півроку тримати людей на домашньому арешті. Просування у справі нуль. За півроку розслідували НІЧОГО. Учасникам злочинного угрупування, які під керівництвом вбивць Павловського та Мангера займались шантажем, розбоєм та вирубкою лісу інкримінують лише організацію «штовханини» під Олешківською РДА. І їх просто випустять!», – йдеться в повідомленні.

Вони також нагадали, що члени угруповання – Агаєв, Карий, Тарасенко, Присяжний, Горєлов – були затримані під керівництвом ексзаступника прокурора Трепака.

Після чого додали, що справу вбивства активістки Гандзюк розваливають навмисно.

«Рябошапки та Трепака давно нема, і справу вбивства Каті систематично розвалюють. Ми вже писали про це не раз. Зараз відпустять свідків, яких в Херсоні швидко куплять люди Мангера та Левіна. Потім розводитимуть руками, оскільки не зможуть посадити Мангера».

Наприкінці вони ще раз звернулися до президента та генпрокурорки з «подякою».

«Ще раз дякуємо президенту Володимиру Зеленському за такий «особистий контроль» розслідування справи Каті. І Венедиктовій, яка з усіх сил намагається зробити так, щоб вбивці Каті ніколи не понесли покарання», – додали активісти спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк».