Адвокат підозрюваної у вбивстві Павла Шеремета, волонтерки та лікарки Юлії Кузьменко повідомив, що згідно з рішенням суду з його підзахисної зняли електронний браслет. А в ЄСПЛ тим часом отримали скаргу, яку направила сторона захисту.

Про це Тарас Безпалий написав у Фейсбуці.  

За словами захисника, представники правоохоронних органів вже виконали вимогу феміди.

«Представники поліції виконали ухвалу Шевченківського райсуду й зняли з Кузьменко Юлії електронний засіб контролю», – написав він і виклав відповідне фото.

Прилад з Кузьменко зняли 26 серпня.

Також стало відомо, що Європейський суд з прав людини підтвердив отримання скарг від адвоката Безпалого. В них йде мова щодо незаконного затримання та інших порушень, які були в справі.

Як написав в соціальній мережі Роман Ратушний, що всі виплати прийдеться компенсувати Кузьменко, Антоненку та Дугарь не Авакову, а простим громадянам.

«Це буде відбуватись нашими грошима. Які могли б піти на дитячі садочки, на школи, лікарні, дороги, тощо. Але ми будемо сплачувати їх за Авакова, для того щоб компенсувати страждання людей, яких ми як суспільство не можемо захистити від купки мусорів і дегенератів», – повідомив Ратушний.

Він наголосив, що місце Арсена Авакова не в міністерстві, це може зекономити державні кошти.

«Простіше кажучи, Аваков має шити рюкзаки на зоні, а МВС має бути реформоване без огляду на «прафесіоналов» типу Піскуна чи інших заслужених мусорів УРСР. Це зекономить нам кошти на щось більш важливе за утримання виродків у владній вертикалі», – написав Роман.