За повідомленням пресцентру штабу ООС, російсько-терористичні збройні формування продовжують порушувати Мінські угоди та ігнорувати встановлений з 21 липня режим тиші. За минулу добу зафіксовано 23 обстріли наших позицій. Ворог вів вогонь із заборонених мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів, снайперської і стрілецької зброї.

Внаслідок ворожого обстрілу 24 вересня один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення.

В районі відповідальності ОТУ “СХІД” російські окупаційні війська здійснили 13 обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил. Чотири обстріли зафіксовані поблизу Мар’їнки, де бойовики вели вогонь зі снайперської та стрілецької зброї, а також з гранатометів. Вогонь з боку противника вівся неподалік населених пунктів: Павлопіль (тричі), Красногорівка (двічі), Гнутове, Новоселівка Друга, Водяне і Пищевик.

10 із зафіксованих обстрілів ворог здійснив в районі відповідальності ОТУ “ПІВНІЧ”. Заборонені Мінськими угодами міномети калібру 82 мм були використані незаконними збройними формуваннями РФ та їхніми поплічниками для ведення вогню поблизу Травневого (4 рази) та Луганського (2 рази). Обстріли позицій наших захисників також зафіксовані неподалік Кримського, Зайцевого, Троїцького та Новолуганського.

4 порушення режиму припинення вогню з боку противника зафіксовано вже від початку поточної доби, 25 вересня. Російсько-терористичні війська вели вогонь із заборонених мінометів калібру 82 мм, а також з гранатометів, снайперської і стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції наших підрозділів неподалік Мар’їнки, Травневого та двічі поблизу Новолуганського.

Внаслідок ворожого обстрілу 25 вересня один воїн зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.