Збройні формування РФ на Донбасі продовжують порушувати липневі домовленості про припинення вогню. Так, протягом минулої доби, 24 грудня, ворог здійснив 5 обстрілів позицій Об’єднаних сил.

Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС.

4 рази поблизу Водяного на Приазов’ї російські окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів і мінометів 82-мм калібру, що заборонені до розміщення на лінії зіткнення. Неподалік Шумів російсько-терористичні підрозділи застосували для обстрілів гранатомети та стрілецьку зброю.

Внаслідок ворожих обстрілів один з українських воїнів отримав вогнепальне поранення. Ще один захисник поблизу Красногорівки був поранений у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Поранені бійці вчасно отримали медичну допомогу та були оперативно доправлені до лікувальних закладів.

“На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь”, – інформує штаб ООС.

Доба 25 грудня розпочалася з тиші: порушень режиму припинення вогню наразі не зафіксовано. Ситуація в районі проведення ООС контролюється українськими захисниками.