Минулої доби, 23 листопада, зафіксовано 4 факти порушення липневих домовленостей про припинення вогню з боку російсько-окупаційних збройних підрозділів. Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС.

Штаб Об’єднаних сил повідомляє, що російські окупанти неподалік Красногорівки відкривали вогонь із забороненого до розміщення поблизу лінії зіткнення міномета калібру 82 мм. Також двічі поблизу Водяного та у передмісті Авдіївки ворог обстріляв наших захисників з підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

“На вогневі провокації противника українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було”, – йдеться у повідомленні.

За наявною на момент оприлюднення ранкового зведення інформацією, від початку доби 24 листопада по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

“Підрозділи Об’єднаних сил, перебуваючи напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні дії противника, продовжують виконувати завдання за призначенням”, – наголошує командування ООС.