У середу, 22 січня, як і в попередні дні року, російські окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші, 6 разів відкривавши вогонь.. Штаб ООС інформує, що для обстрілу наших позицій минулої доби ворог застосував заборонені Мінськими угодами 82-мм міномети, а також гранатомети, кулемети та іншу стрілецьку зброю. Крім того, зафіксовано сплеск активності ворожих снайперів.

Минулої доби внаслідок обстрілів з боку російських окупантів загинув один з українських захисників.

4 обстріли наших позицій сталися в районі відповідальності ОТУ “СХІД”. Незаконні збройні формування РФ та підконтрольні їм бойовики з мінометів калібру 82 мм відкривали вогонь по розташуванню підрозділів Об’єднаних сил поблизу Лебединського та Водяного. Неподалік Талаківки помічена активність ворожих снайперів. Також обстріли з боку окупаційних російських військ зафіксовані поруч з Павлополем.

В районі відповідальності ОТУ “ПІВНІЧ” збройні формування російського агресора двічі відкривали вогонь по позиціях наших захисників: поблизу Майорська та Шумів.

Сьогодні, 23 січня, російські окупанти зі стрілецької зброї обстріляли наших захисників поблизу Опитного, що призвело до поранення одного з воїнів Об’єднаних сил.