Минулої доби, 2 серпня, ввечері, приблизно в один той самий час, було зафіксовано 2 провокативні постріли з боку російських окупантів. Про це повідомляє пресцентр ООС у ранковому зведенні.

Збройні формування російського агресора з автоматичного станкового гранатомета здійснили постріл поблизу Південного (ОТУ “ПІВНІЧ”). А вже за 15 хвилин подібне порушення було зафіксоване неподалік Красногорівки (ОТУ “СХІД”).

“Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога українські воїни на дії противника вогонь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає”, – звітує штаб ООС.

Сьогодні, 3 серпня, на момент оприлюднення ранкового зведення інформації про вогневу активність російсько-терористичних збройних формувань не надходило.

Підбиваючи інформацію, надану пресцентром штабу ООС у вечірньому зведенні 2 серпня, та оновленими даними, що оприлюднені у ранковому зведенні 3 серпня, варто зазначити, що кількість обстрілів (включно з поодинокими пострілами) з боку російських окупантів за перший тиждень з моменту введення всеосяжного режиму припинення вогню сягнула 16 випадків.